Albóndiges d'España

 

Een van de bekendste tapas zijn de Albóndiges. Spaanse gehaktballetjes in een lekkere tomaten saus. Klik hier, of op de foto voor het recept!

Bon proveche!

 

Muslitos de pollo. Heerlijke kipkluifjes, fris van smaak door het pekelbad vooraf.

Klik hier, voor het recept of ga via de foto.

 

Gambas al Agillo. Dit is zo makkelijk te maken en bijna iedereen lust dit.

Ik eet dit het liefst op een terrasje in de zon, met mijn gezin, met een lekker glaasje wijn...

 

Klik op de foto, of klik hier en lees het belachelijk simpele receptje!

 

 

 

 

 

Estufado de Cerdo, betekent eigenlijk niets meer, dan een varkensstoofpot, maar in het Spaans klinkt het beter, toch?

Maak dit als onderdeel van je Tapasmenu of maak een groter portie voor een lekkere avondmaaltijd, Klik hier voor het recept of klik op de foto!