Het is lente en eindelijk goed weer. Ik ben dan zo'n figuur die dan maar aan één ding kan denken... Nee niet dat.

Ik wil dan de BBQ uit de schuur en lekker een stuk vlees klaarmaken.

Ik ben niet van de drumsticks die even snel verkoold worden aan de buitenkant, terwijl de binnenkant nog rauw is. Shaslik kun je iedere dag eten en die hamburger smaakt nooit zoals je graag wil (medium/rare, op een goed broodje, met bacon, chili's en kaas). Ik ga voor de All American Meatlovers-experience.

 

 

En dat kost tijd. Tijd, aandacht, liefde en vooral geduld. Ik heb hieronder al een aantal recepten geplaatst. Ik ga er vanuit, dat er de komende maanden nog wel wat bij komt.

Shortribs is een fantastisch BBQ-gerecht. Eerst de dry-rub, dan roken en dan afgaren in de oven. Ik kan je garanderen, dat de holbewoner in je los komt als dit op tafel staat.

Probeer het gewoon eens. Neem de tijd en maak dit. Het recept vind je hier, of als je op de foto klikt.

Een verrassend lekkere en simpele sandwich met langzaam gerookt en in cola gegaarde varkensnek, twee BBQ-sausen en komkommer.

 

Met dit broodje kun je voor de dag komen!

Kijk hier voor het recept of klikkerdeklik de foto.

Spareribs is het ultieme BBQ-food. Maar je loopt de kans, dat ze droog en hard worden, waardoor het niet lekker weg eet.

 

Mijn manier om spareribs klaar te maken is een garantie voor mooie, malse ribs met veel smaak. Volgens mij wil jij deze ook!

 

Nou weet je wat je doet? Klik hier of op de foto voor het recept.

De klassieke BBQ-sauce, zoals ik hem het lekkerste vind.

Niet te zoet, zuur, dik of dun, maar wel 'smokey' en vol van smaak.

 

Klik op de foto of hier, voor het kleine, simpele receptje.