Ik vind het stiekem natuurlijk wel leuk als ik wat feedback krijg over de recepten of de blogjes die ik schrijf.

Dus als je er iets over kwijt wil, kan dit in het Gastenboek.

Commentaren: 58
  • #58

    Berdie (woensdag, 12 mei 2021 11:42)

    Op Twitter kan ik op de één of andere manier helaas niet reageren. Wat een mooi eerbetoon aan jullie hondje. Brok in mijn keel. Jullie pijn is voelbaar. Heel veel sterkte gewenst.

  • #57

    Ricardo )).)..2000 (dinsdag, 12 januari 2021 21:19)

    Short ribs;
    ''Als het vlees helemaal is bedekt met de kruiden, zet het dan een nacht in de koelkast.
    Zo kan alles mooi op smaak komen en heb je de garantie, dat de kruiden er tijdens de bereiding niet zo maar afvallen.''

    Als je het toch gaat roken is een nacht in de koelkast dubbel-op, door de rook trekken de kruiden in het vlees.
    Als je het vlees eerst licht insmeert met een neutrale mosterd, blijven je kruiden plakken.

  • #56

    Spelfoutontdekker (je zoon) (zaterdag, 30 november 2019 14:06)

    Bij het naan zeg je: als er wil kun je er...

  • #55

    Der Berliner selbst (maandag, 06 mei 2019 18:43)

    Ina,

    Berlijn is inderdaad een heerlijk stad.
    Duitsland is een prachtig land en Duitsers zijn geweldige mensen.

    We gaan zeker vaker naar Berlijn, maar Köln, Trier en Karlsruhe staan ook op het lijstje.
    München wil ik ook zien...

    Genoeg te zien dus.

  • #54

    Ina (zondag, 05 mei 2019)

    Heerlijk dat jullie genoten hebben in Berlijn. Ik vind het een pracht stad elke keer weer. En top foto’s van jullie uitje. Ik zeg naar de volgende��

  • #53

    Tante bep (maandag, 22 april 2019 19:25)

    Super dan ga ik het maken en hoop het net zo goed te laten smaken, bij het lezen kreeg ik er al zin in

  • #52

    De chef zelf... (maandag, 22 april 2019 19:14)

    De kinnebak will be uitgelegd soon tante Bep

  • #51

    Tante Bep (maandag, 22 april 2019 17:38)

    Wat heb ik daar nu aan als ik dit wil eten als je de vArkenskaak niet uitleg ...... wanneer eten we dit??kom graag langs nu te druk met de markt

  • #50

    De bananentaartmakee zelf (zaterdag, 16 februari 2019 10:44)

    Wat leuk!
    En ja soms moet je gewoon even snoepen...

    Bedankt voor de complimenten!

  • #49

    Corrie Rotman (donderdag, 14 februari 2019 14:56)

    Geen commentaar alleen maar complimenten wat een fijne recepten,vooral de bananentaart ik ben namelijk een snoepertje maar dat weten jullie wel . Groetjes Corrie.

  • #48

    Ina (zondag, 02 december 2018 22:26)

    @meneer de schrijver u was keurig op tijd en boven wonder de trein op tijd. En wat een mooie boodschap voor de zondag, waar advent begint en de eerste kaars mocht branden

  • #47

    Meneer de schrijver (zondag, 02 december 2018 18:42)

    @Ina,
    Er is nog geen hotel in het dorp. Misschien een Air BNB, maar dat zullen we snel genoeg zien.
    Iedereen is erg blij met het dorp, zelfs Mevrouw Van Deugden en Geneugten.

    Ik ben de komende weken weer de razende reporter, dus blijf het volgen.

  • #46

    Ina (zondag, 02 december 2018 15:03)

    Wat een taak om het te gaan vertellen aan mevrouw....maar uit zeer betrouwbare bron weet ik dat je precies op de minuut nauwkeurig er staat. Dat zal ze waarderen, maar of ze tegen verandering kan...... ik kijk uit naar deel 3. Het dorp is erop vooruit gegaan, prachtig de lantaarns branden, alles ziet er gelikt uit. Zelfs zo mooi dat ik bijna van mijn kringloop geloof af stap. Wederopbouw is toch mooi met luxe en een knipoog naar nostalgie. De piste zeer gelikt..... kan ik me als woningzoekende inschrijven??? Is de huur niet duur?? Wat een feest om er te kijken en het koor te horen.... graag opname met drone daarvan. Genieten en we lezen het snel weer.

  • #45

    @Spruitjes (maandag, 19 november 2018 18:09)

    Wat leuk om te lezen...
    Vonden de meiden het ook lekker?

  • #44

    @Ina (maandag, 19 november 2018 18:08)

    De vernieuwing/verbouwing is noodzakelijk. Instortingsgevaar ligt op de loer... en voor het verhaal is het ook van belang.

  • #43

    Spruitjes!! (zondag, 18 november 2018)

    Jeetje, wat een goed recept, de geroerbakte spruitjes. Het was echt heerlijk. En toen ik de beschrijving las was het alsof je bij me in de keuken stond. Geweldig! Ik ga binnenkort weer iets uitproberen!

  • #42

    Ina (zondag, 18 november 2018 19:04)

    Hmm nieuwe dingen, verbouwen .... ik vind het niks. Voorliggend is toch wel de kringloop een vintage touch of brocante uit france. Iets wat de man deshuizes hier niet meer kan horen. Van deze twee termen loopt ie rood/paars/geel aan net een regenboog. Maar toch het dorp moet gered worden na de ellende van de zomer en heftige nazomer. Maar om nu gelijk alles te laten doen en nieuw bij de braxis vandaan??? Maak het leuker met ouwe meuk, recycle, gebruik de natuur. Wordt daar ook aangedacht?? O ja mijn bijdrage heb ik klaar staan gerecycled van ver over zee en iets voor de liefde en de maag daar mogen we meer aandacht aanbesteden. Want ookal ben ik van de vintage en brocante principe,een dorp in nood laat je niet stikken. Succes met de weder opbouw

  • #41

    @Annika (zondag, 11 november 2018 17:38)

    Leuk dat je site gevonden hebt. Laat maar weten hoe het afloopt!

  • #40

    @gewoonte diertje (zondag, 11 november 2018 17:36)

    Lief gewoonte diertje...
    Laat je niet leiden door een lijstje, maar geef er je eigen slag aan.
    Ik kom binnenkort even proeven!

    Groetjes
    De chef zelf

  • #39

    Annika Hommes (zondag, 11 november 2018 16:20)

    marcel wat leuk dat je dit doet ik weet dat je super goed kan koken,heb nu ook alweer heerlijke recepten gezien die ik zeker ga uitproberen ,toppppie

  • #38

    Het gewoonte diertje (zondag, 11 november 2018 15:37)

    Beetje domme vraag maar chocoladechips in de upside doen bananen cake zie ik niet in mij uit te voeren stappen staan#benbeginner en ga van 1 naar 10 en kan dit niet in mijn stapjes vinden. Wel een lekker cake beslag.....kom leeg gelebberd

  • #37

    De Chef Zelf (zondag, 28 oktober 2018 12:08)

    Nou Ina, het recept van de Sambal Goreng Kentang Kering staat op de site.
    Veel plezier met je jeugdsentiment!

  • #36

    Ina (zaterdag, 13 oktober 2018 21:44)

    Nu ik dit niet lees, een gesprek tijdens het haken popt bij mij een vraag op. Misschien iets wat niemand leest en ik al jaren geen antwoord op krijg. In mijn jeugd aten we soms bij de buren vermoedelijk van javaanse of Indische afkomst. Hier kregen wij soms stukjes aardappels, vergelijkbaar met de frietchipjes die zoet waren met een laagje caramel, beetje hard en zo lekker. De vraag is zegt ditleesttochniemand ook iets en zo ja ken je het recept??

    En als laatste blijf doorgaan ik gebruik het in het weekend en geniet meer van koken

  • #35

    Ina (zondag, 23 september 2018 14:07)

    Goede besteding aan burendag en het is een belevenis kaufland, de slager is geweldig. Maar wat er ontbreekt zijn de foto’s van vader en zoon......

  • #34

    P. Daalemmer (maandag, 13 augustus 2018 12:55)

    Heb jij gezegd dat ik een lul was ?

  • #33

    De Eilandhopper zelf (vrijdag, 03 augustus 2018 17:50)

    Ik wil nooit meer ergens anders naar toe!
    Ik heb hier een eigen punt (Punto de Papa) en Playa Blanca is lief!

  • #32

    Ina (donderdag, 02 augustus 2018 20:09)

    Zo herkenbaar het verhaal om de overtocht te maken van het ene eiland naar het andere, wij baalde dat we geen auto konden boeken was een lange zit, wij konden niet inboeken maar goed jullie boys hebben de looks. Toch is het eiland prachtig en hebben we er twee weken doorgebracht. Dat is wat anders dan een overtochtjd maar de plek waar jullie zitten is ook van goud. Welkom terug op Lanzarote xxx

  • #31

    De beste trainer die Ajax nooit gehad heeft zelf (woensdag, 01 augustus 2018 17:18)

    Hoi Freek,

    Veel plezier vanavond met de wedstrijd. We gaan er maar vanuit dat we gaan winnen. Helaas zie ik de wedstrijd niet, maar ik volg het op afstand. Dikke kus voor jullie beide! XX

  • #30

    Freek van Buiten (woensdag, 01 augustus 2018 08:54)

    fijn dat jullie een leuke vakantie hebben , jullie zien er goed uit hier is het ook mooi weer af en toe een buitje ,goed voor de tuin wij wensen jullie nog fijne dagen en heel mooi weer leuke foto,s hebben jullie gemaakt ! vanavond lekker Ajax kijken en hoop dat ze het redden tegen de snitzels ,nog veel plezier groetjes uit Badhoevedorp XXXX

  • #29

    De Tripadvisor zelf (woensdag, 01 augustus 2018 00:17)

    Ik hoor je niet
    Ik hoor je niet
    Ik kan je niet verstaan!

  • #28

    De geliefde leider (maandag, 30 juli 2018 19:50)

    Zo heeft de "trip" adviser de tijd gehad om zijn blog weer op orde te krijgen...

    Heb hem wel gemist aan het zwembad, maar ja wie zijn pillen uitspuugd, krijgt last van zijn suiker waarden...

    Gelukkig zijn ze weer op orde en kunnen we (lees ik) er hartelijk om lachen

  • #27

    Ina (maandag, 30 juli 2018 19:17)

    Gelukkig “er ist wirder daa” acht vader lief.... van mijn favoriete zangeres galmt na het lezen van dag 7 in mijn hoofd. Blij dat je er weer bent en ik kan genieten van je/jullie verhalen. En de geliefde leider wat is ze top bezig ze gniffeld en denkt er het hare van.

  • #26

    Ina (zondag, 29 juli 2018 10:51)

    Klinkt goed daar in het verre Spanje. Bijzondere combi van pens en kikkererwteb, heb het jaren geleden denk in 1994 ooit gegeten als soep in Polen. Smaakte goed tot ik wist wat het was......
    Geniet van jullie prachtige momenten, blijf het volgen, het leest heerlijk en de foto's kleuren je verhaal.
    Zal het nier verder vertellen dat je bent ingemaakt door je kanjer en je weet het dit leest toch niemand"...........

  • #25

    Tripadvisor zelf (woensdag, 25 juli 2018 12:30)

    Klopt Ina...
    Al moeten we even verhuizen vandaag, dat drukt de pret niet.
    We genieten volop van al het mooie.

  • #24

    Ina (dinsdag, 24 juli 2018 22:26)

    Heerlijk ziet het eruit het prachtige eiland. Jullie genieten en zien er stralend uit. Slaap lekker na al die uren wakker zijn en start morgen lekker langzaam op met een duik.

  • #23

    Tripadvisor zelf (zondag, 22 juli 2018 22:47)

    Dankjewel Gerda,

    Dat komt helemaal goed!
    Blijf het volgen!

  • #22

    Gerda Bergsma (vrijdag, 20 juli 2018 17:21)

    Hoi!
    Ik wens jullie een fijne vakantie! Ik kijk uit naar de reisverslagen. Fuerteventura vinden jullie vast mooi. Al vinden wij dat t mooiste stuk van het eiland bij Costa Calma ligt. Maar een boottochtje is altijd leuk. Wie weet spotten jullie nog dolfijnen. Anyway, veel plezier! Groetjes!

  • #21

    Papa zelf (zondag, 08 juli 2018 12:44)

    Beste oudere moeder,
    Je reactie klopt. hij heeft het geweldig gehad en volop genoten. De extra buikpijn, het mindere eten en het woelen in bed, heb ik op de koop toegenomen.
    Hij is heelhuids thuisgekomen (op wat oorlogswonden na) en heeft prachtige verhalen verteld.

  • #20

    Een oudere moeder (maandag, 02 juli 2018 18:37)

    Ontroerd van je brief aan je zoon, zo herkenbaar en ja los laten is zo moeilijk en voor sommige ouders iets meer dan anderen. De stappen gaan snel en dit moment is groot, maar geloof hij geniet, jij eet wat minder hebt een beetje buikpijn, woelt wat meer in je bed......er komen nog zoveel momenten van dit gevoel en ookal vliegen ze uit moeder/vader blijf je je hele leven en onverschillig zullen we doen over de stappen die ze zetten om hun te leren vliegen en het Nestje waar ze uitkomen blijft altijd leeg achter, wetende dat na een lange vlucht er uitgerust kan worden tussen de veren van de ouders en op de veiligste plek.�en ik slik het gevoel even weg.....

  • #19

    De Chef Zelf (zondag, 03 juni 2018 18:24)

    Dat vindt de Geliefde Leider ook...
    :)

  • #18

    Ina (zondag, 03 juni 2018 15:43)

    Bedankt voor het recept sangria die is gewoon te lekker��staat met zekerheid op nr1 met dit weer

  • #17

    De Chef Zelf (zondag, 03 juni 2018 14:30)

    Hoi Jan,
    Wat leuk dat je een berichtje achterlaat. Het gaat met ons prima, al laten de resultaten van mijn club wat te wensen over. Hoe gaat het met jou? Was altijd goed samen in de bus en op het gemeentehuis.
    Hou je taai man!

  • #16

    Jan van der Goot (vrijdag, 01 juni 2018 16:50)

    Het is alweer een tijd geleden dat je wegging bij het gemeentehuis in Beetsterzwaag en ook nog van Facebook...snik maar na al die tijd heb ik je websiteje nog steeds en vroeg me af hoe het met je ging en met je vrouw en kind en dieren en sow. Ik vond het altijd leuk met jou,misschien dat ik daarom nooit meer heb gekeken op deze site. Ik wens jou en je naasten een heel fijn weekend toe !

    Jan de PSV man

  • #15

    De chef zelf (zondag, 27 mei 2018 18:10)

    Het bericht over de knoflook was natuurlijk voor Ina.
    Ik zit al vanaf 10.00 uur aan de sangria, dus het lezen gaat lastig.

  • #14

    De chef zelf (zondag, 27 mei 2018 18:08)

    Beste IH...

    Ik zal kijken wat ik voor je kan doen.
    Zelf drink ik niet zoveel, dus ik moet er even over nadenken...

  • #13

    De chef zelf (zondag, 27 mei 2018 18:05)




    Hoi Freek,
    Chinese knoflook zijn die kleine bolletjes. Die hebben geen teentjes en zijn wat sterker dan de gewone.

    Wij gebruiken veel knoflook en dan is dat handiger. Scheelt een hoop geleuter met de velletjes.

  • #12

    Anoniem a.cholist (zondag, 27 mei 2018 15:48)

    Ik heb ooit een Sangria gedronken die zo lekker was dag er niets meer aan kan tippen. Heeft u ook dit soort recepten? Vooral met dit weer lijkt me het heerlijk.
    Groetjes I.H

  • #11

    Ina (zondag, 27 mei 2018 15:44)

    Een vraag wat is het verschil tussen Chinese knoflook en gewone??

  • #10

    Freek van Buiten (zondag, 29 april 2018 18:43)

    ik blijf jullie no steeds volgen,als jullie het niet erg vinden ? en je recepten zien er heerlijk uit om van te watertanden blijf zo doorgaan !

  • #9

    jan j (maandag, 05 maart 2018 14:39)

    leuke site man vooral de recepten top